Skip to main content

Blog: Samenwerken met uw buren en de lokale economie een flinke boost geven

Hoe zou het zijn als we samen de lokale economie een flinke boost kunnen geven? 

Ik daag u uit om uw steentje hieraan bij te dragen. Hoe? 

Ga zakendoen met uw buren en versterk de lokale economie!
Want waarom zou u niet kiezen voor een lokale ondernemer als de prijs en kwaliteit goed zijn? Wanneer dit bij elke ondernemer in onze regio top-of-mind wordt en iedere ondernemer minstens 2 extra opdrachten per jaar bewust in onze regio besteedt, dan stimuleren we samen onze regio met miljoenen euro’s. Euro’s die hier gaan circuleren en zorgen voor groei en werkgelegenheid. U moet dan wel weten wat er in de regio te koop is.

Elkaar vinden en verbinden 
Veldhoven-Best Business Plaza biedt ondernemers uit de regio hiervoor een online platform/B2B netwerk met een regionale zoekmachine. Door op trefwoord te zoeken vindt u eenvoudig alle bedrijven uit de gemeente Veldhoven die bieden wat u zoekt. 

Van partners, voor partners. 
De inhoud van het platform wordt bepaald door partners (de betalende leden). Als partner plaatst u zelf uw vraag en aanbod, uw workshops en evenementen op de website. U maakt zichzelf zichtbaar.

Zoekt u personeel, of heeft u personeel (tijdelijk) over? Ook hiervoor kunt u het online platform/B2B netwerk gaan gebruiken.

Wij zullen u op de hoogte houden van het regionale nieuws. De workshops, evenementen en het nieuws treft u niet alleen op onze website aan, maar tevens in onze nieuwbrief en op social media. Zo blijft u op de hoogte van wat er in uw regio wordt ondernomen. 

Omarmt u dit initiatief? Wordt dan ook partner! 
Dan gaan we samen op weg naar een stevig regionaal netwerk in de gemeente Veldhoven en Best. Door met elkaar te verbinden kunnen we elkaar versterken. Onze ambitie is dan ook dat er dit jaar nog veel ondernemers actieve partners en ambassadeurs worden, zodat het platform de betekenis krijgt die het wil innemen.

Partners betalen slechts € 4,99 per maand (afhankelijk van uw pakket). Zo blijft het platform voor elke ondernemer toegankelijk, ook voor starters. 

Partners krijgen de volgende faciliteiten/profileringsmogelijkheden:
- Bedrijfsvermelding met logo op de website van www.veldhovenbusinessplaza.nl
- Eigen gegevens invoeren en onderhouden (u heeft uw eigen pagina)
- Zoektermen toevoegen (gevonden worden op de vraagstelling)
- Zelf evenementen (b.v. netwerkbijeenkomsten) plaatsen op de agenda
- Verwijzingen plaatsen naar uw eigen website, FB, YouTube, etc.
- Kortingen members onderling (uitdelen en ontvangen)
- Zelf uw vraag en aanbod plaatsen (dienst, personeel, product)
- Zelf uw workshops plaatsen op de regio agenda
- Lokaal contactpersoon voor vragen en ondersteuning

Zaken doen met uw buren, die slogan is er niet voor niets!