Uitbreiding telefonie oplossingen, nu ook voor de ZZP’er

Gepubliceerd op: woensdag 12 oktober 2022 | 14:16

Naast de My-Connect Nexxt oplossing (voor het MKB 2 tot 250 gebruikers) leveren we nu ook de My-Connect ZZP oplossing voor de ‘eenpitters’ onder ons.

Een eenvoudige oplossing waarin u een telefoonnummer combineert met een aansluiting op kantoor, wel met wat extra mogelijkheden die u eventueel zelf kunt instellen. Denk hierbij aan voicemail, afgeleverd in de email, en doorschakeling naar een ander nummer (ook gsm).

De aansluiting op kantoor kan wel uit een paar toestellen bestaan, bijvoorbeeld met de Gigaset Pro dect oplossing (Gigaset N510 IP PRO) waarmee u 4 toestellen kunt gebruiken.

Voor deze oplossing zijn de abonnementskosten € 2,95/maand, net als de overige My-Connect oplossingen zijn de gesprekkosten laag, en is het bellen naar andere gebruikers van dit platform gratis.

Omdat wij vinden dat een telefonie leverancier ook ‘in de buurt’ moet zitten (ondanks dat steeds meer op afstand kan gebeuren) leveren we in principe alleen in Brabant en Limburg. Zoekt u een partner bij u in de regio, neem even contact met ons op.

Meer details over deze oplossing vindt u op: www.comsphere.nl/my-connect-zzp.

Vraagt u zich af of dit bij uw bedrijf past of wilt u een totaalplaatje afhankelijk van uw wensen en situatie? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons dan op 040-8200400. We komen graag op de koffie.

Veldhoven Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Veldhoven Business Plaza is om ondernemers uit de regio Veldhoven een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL