Nieuw: My-Connect Nexxt - betaalbare telefonie met veel mogelijkheden

Gepubliceerd op: donderdag 21 juli 2022 | 12:03

Wij leveren vanaf augustus ook telefonie op basis van de My-Connect Nexxt oplossing.

Deze oplossing combineert alle mogelijkheden die normaal aan grote bedrijven zijn voorbehouden, stabiliteit en lage tarieven. Daarnaast is het een gemakkelijk te managen oplossing waarbij je zelf de touwtjes in handen kunt nemen of de lijntjes kort kunt houden met ons.

Denk voor de mogelijkheden o.a. aan:
- Zakelijk nummer, ook op de gsm (standaard 2 toestellen per gebruiker, waarvan 1 gsm)
- Uitgebreide routering, voicemail, wachtrij, keuzemenu, etc.
- Goede gesprekregistratie, indien gewenst met opname

Dit, en nog veel meer, kost voor 1 gebruiker nog geen € 5,- per maand en is vrijwel onbeperkt uit te breiden.

We hebben voor een telefonieplatform van My Connect gekozen omdat zij al jaren uitstekende zakelijke oplossingen bieden tegen concurrerende tarieven, en daarbij goede support bieden. Bijkomend voordeel is dat we daar ook eventueel internet, GSM, etc. kunnen afnemen. Met dit uitgebreide platform kunnen we voor vrijwel elke klant, klein of groot, onafhankelijk van de branche waarin de klant zich bevindt, een oplossing op maat bieden.

Omdat wij vinden dat een telefonie leverancier ook ‘in de buurt’ moet zitten (ondanks dat steeds meer op afstand kan gebeuren) leveren we in principe alleen in Brabant en Limburg. Zoekt u een partner bij u in de regio, neem even contact met ons op.

Meer details over deze oplossing vindt u op: www.comsphere.nl/my-connect-nexxt.

Vraagt u zich af of dit bij uw bedrijf past of wilt u een totaalplaatje afhankelijk van uw wensen en situatie? Mail of bel ons dan op 040-8200400. We komen graag op de koffie.

Veldhoven Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Het doel van Veldhoven Business Plaza is om ondernemers uit de regio Veldhoven een platform te bieden om zich te profileren.

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief.

Ontvang periodiek lokaal nieuws, uitnodigingen voor evenementen, vacatures en aanbiedingen.

*  Website URL